På gång

Premiär för Games4Kids webshop

Publicerad 2013-11-29

Nu har vi öppnat games4kids.se, en webshop som primärt erbjuder nedladdning av barnspel. I webshopen hittar du kända varumärken som Kalle Kunskap, Mumintrollen, Bamse m.fl.

Vårt sortiment kommer ständigt att öka och vi kommer framledes att erbjuda sago-böcker, film och merchandise. För tillfället hittar du spel för Mac och PC samt hänvisning till våra appar för iOS, Android och Windows Phone. I webshopen finns nu bl.a. de nya versionerna av Kalle Kunskap uppdaterade för Windows 8 och Mac OS X.

I samband med med premiären har vi ett öppningserbjudande som ger besökare 10% rabatt på våra spel för Windows och Mac! Kampanjkoden är, WBABM9UPE08T och anges i sista steget i kassan. Besökare kan även få 5% extra rabatt på ett spel genom att dela via Facebook eller Twitter. Detta görs via en knapp på sidan för respektive spel.

I dagsläget sker betalningar av köp på games4kids.se via kort med PayPals betallösning. Antingen via befintligt login eller via gästköp. Vi kommer inom kort även att erbjuda alternativet faktura.